PT, personal trainer, conditie, fitness, fitness Beringen, gezondheid, afslanken, vetverbranding, afvallen, bodybuilding, krachttraining, conditietraining, volleybal, bokszaktraining, basketbal, voedingsadvies, afvallen, rugby, gezondheid, sporten, diêten

Starring:

Davy Dekoning

&

Wilfried Van Engeland

Met SportVibes bespreken wij uw persoonlijke doelen en gaan wij stap voor stap werken aan een slanker, fitter, sterker en gezonder lichaam en geest.

Dit doen wij niet zomaar.  Alles wordt door wetenschappelijk onderzoek en ervaring ondersteund.

 

Wij staan voor een sport-, voedings- en motivatiesysteem waarmee wij zoveel mogelijk mensen willen helpen naar een gezondere levensstijl.

Waarom zoveel mensen die proberen af te slanken hun missie niet bereiken of kunnen onderhouden ? 

Er is namelijk een plan van aanpak nodig.  Wij zullen jou begeleiden,  ondersteunen en opvolgen.  Wij gaan voor die persoonlijke toets.

Wij laten jou niet zomaar eender welk crashdieet doen met als gevolg dat rampzalig gevoel zonder energie te zitten.

Men krijgt dan van die akelige flauwtes omdat men de broodnodige voeding niet binnenkrijgt om in het dagelijks leven te functioneren.

Vergelijk je lichaam eens even met een houtkachel. 

Indien je te weinig hout opgooit, krijg je geen warmte.  Maar gebruik je daarentegen weer teveel hout of nat hout, dan dooft het vuur ook weer uit.

De juiste dosering van brandstoffen heb je zowel nodig voor die kachel als voor jouw lichaam.

Een benzinewagen laat je toch ook niet rijden met diesel, elektriciteit of gas.  Toch ?

De juiste hoeveelheid beweging en brandstoffen zijn nodig om veel vet te verbranden.  Dus om beter af te slanken en af te vallen.

Je hoort het overal .... let op je voeding zeggen ze .... ga meer sporten roepen ze ....

En gelijk hebben ze.  Sporten en gezonde voeding zijn een topcombinatie voor een slanker, fitter, langer en gezondere levensstijl.

Hier kunnen we jou mee helpen.

PT, personal trainer, conditie, fitness, fitness Beringen, gezondheid, afslanken, vetverbranding, afvallen, bodybuilding, krachttraining, conditietraining, volleybal, bokszaktraining, basketbal, voedingsadvies, afvallen, rugby, gezondheid, sporten, diêten

'de echte, harde resultaten'

laten bereiken die jullie willen hebben.

 

.  Fitter . Sneller . Sterker . Slanker  .

 

Is dit simpel ?         Ja  !!!

 

Makkelijk ?              Nee, niet altijd   !!!

 

MAAR, geeft je zooooo veel voldoening.

 

En hier is de oplossing.....

 

Snelle, langdurige resultaten van gewichtsverlies en een gezonde levensstijl die je nodig hebt om te behouden!

 

Bij SportVibes zal iedereen kunnen ervaren hoe men hun opvallende lichaamsveranderingen die ze wensen kunnen bereiken met onze doelgerichte afterburn-trainingen.  De sleutel van ons succes is de persoonlijke benadering, de kenmerkende voeding en ondersteuning bij elke stap.